- Autor: STOB
 - STOB recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Česnek | 5 | 
| Fazolky | 400 | 
| Jogurt bílý polotučný průměr | 80 | 
| Tuňák ve vlastní šťávě | 160 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1554 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 49, 
                                                        Tuky (g): 4, 
                                                        Sacharidy (g): 32,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 21,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 777 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Fazolové lusky podusíme v páře, sterilované jen prohřejeme. Do jogurtu rozšleháme tuňáka ve vlastní šťávě a ochutíme česnekem, solí a pepřem. Fazolové lusky poklademe na talíře a přeléváme vytvořenou zálivkou. Doporučujeme podávat s celozrnným pečivem nebo toasty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






